A1 Videoproducties uit Tegelen, gemeente Venlo

Uw bedrijf of gebeurtenis in beeld door de videograaf in Limburg

Het verhaal van uw bedrijf of sfeerbeelden van uw evenement. Wat u ook wilt laten zien en vertellen, u krijgt het in een spraakmakende videoproductie van A1.
 

BedrijfsfilmsEvenementen - TV-items

Videoproducties; A1 Videoproducties uit Tegelen, gemeente Venlo

Bedrijfsfilms

Laat uw bedrijf van de beste kant zien. Volledig naar uw wensen maak ik een film van uw onderneming. Tijdens de opnames kunt u ervoor kiezen om uw eigen verhaal zelf voor de camera te vertellen. Dit geeft een gezicht aan uw bedrijfsfilm. We kunnen ook alleen de ruimte filmen en sfeer van uw onderneming in beeld brengen. Daarbij wordt uw bedrijf in een promotioneel filmpje in een goed daglicht gezet.

Videoproducties; A1 Videoproducties uit Tegelen, gemeente Venlo

Evenementen

Nagenieten van een speciale gebeurtenis? Laat uw evenement vastleggen op beeld door een professionele videograaf. Ik schrijf eerst een script en verwerk daarin uw wensen. U krijgt een netjes gemonteerde film die laat zien waar het evenement om draait.

Videoproducties; A1 Videoproducties uit Tegelen, gemeente Venlo

TV-items

Als camjo (camerajournalist) maak ik nieuwsitems voor televisie. Het kan onder meer gaan om een ongeluk, persconferentie of een bespreking van de wijkraad. Dit soort filmwerk wordt (vanzelfsprekend) niet altijd met een geschreven script gefilmd. Na het filmen monteer ik de video en maak hem klaar voor gebruik.

Meer informatie?

CONTACT